Aquest dimarts el nombre de pacients ingressats per covid-19 a l'Hospital de Cerdanya es situa en dos, la xifra més baixa de les últimes setmanes. Recordem que a principis de gener, el centre sanitari va arribar a tenir 19 persones amb coronavirus hospitalitzades, més que en la primera onada de la pandèmia. Així, doncs, la situació epidemiològica a Cerdanya ha anat millorant lleugerament, tot i que des de l'hospital recorden que no s'ha d'abaixar la guàrdia.

Fent un cop d'ull als indicadors, aquest dimarts el risc de rebrot es situa en 456,64, mentre que la taxa de reproducció de la malaltia torna a estar per sota d'1, concretament en 0,99, el que significa que el virus està en regressió. Són dades millors que les de fa unes setmanes però continuen sent preocupants.

A data d'avui, s'han detectat 1800 positius de covid-19 a Cerdanya, dels quals 179 han estat ingressats al centre sanitari transfronterer i 33 es van traslladar a hospitals més grans.