El pla estratègic SOBIRÀ 20-30 segueix avançant. Aquest cap de setmana, al mercat de Ribera de Cardós, els tècnics dels projecte han estat fent enquestes a peu de carrer per conèixer l’opinió dels veïns i veïnes sobre les necessitats de la comarca en el marc del pla de reactivació socioeconòmica.
La part de participació ciutadana està tenint molt èxit, ja que s’han rebut més de 430 enquestes via online i presencial. Aquest fet denota l’interès de la població per ser partícip de la reactivació comarcal. Des del projecte s’explica que les respostes a les enquestes compten amb propostes molt interessants i variades.
Actualment també s’està duent a terme taules de treball temàtiques amb agents de la comarca i recerca i anàlisi de projectes de referència i bones pràctiques que, igual que les respostes a l’enquesta sumaran a l’hora de dissenyar el Pla Estratègic.
També està previst anar a peu de carrer a Esterri d’Àneu per enquestar els ciutadans i el formulari online estarà encara disponible uns dies per rebre respostes.