La trempolina Sílvia Capell ha presentat l’espectacle Homenaje amb la seva companyia En diciembre a l’Espai cultural la Lira de Tremp. Un espectacle que ha reunit prop de 130 espectadors que han esclatat en una ovació final per l’artista trempolina i els seus companys. Sílvia Capell ha confessat nervis i emoció per actuar a Tremp, on l’han vist créixer, però on també ha trobat el caliu d’un públic entregat.

Homenaje és un espectacle de circ contemporani amb la tècnica del màstil. I que viatja de la mort a l’amor.

La peça Homenaje que ha presentat a Tremp es va estrenar a l’octubre del 2020 i estan contents amb l’acollida que està tenint. Tot i que és una època d’incertesa i l’agenda els varia d’un dia per un altre, tenen vàries funcions programades.

Parlen al vídeo: SÍLVIA CAPELL, ARTISTA