L'ajuntament d'Alp destinarà una partida pressupostària de prop de 200.000 euros a ajudar les empreses i autònoms del municipi que s'han vist afectats per les restriccions per frenar la covid-19. Per a cada sol·licitut que compleixi els requisits, l'equip de govern preveu concedir un ajut de fins a mil euros.

El consistori calcula que podran acollir-s'hi més de 150 empreses i treballadors autònoms, la majoria relacionats amb el turisme de l'esquí. I és que, tenint en compte la població d'Alp, uns 1600 habitants, el nombre d'empreses registrades al municipi és proporcionalment elevat.

Des de l'ajuntament comparteixen la petició que han fet altres consistoris cerdans al Govern i a l'Estat per demanar línies d'ajuts directes als sectors més afectats per les restriccions imposades a la comarca.

L'ajuntament alpenc preveu obrir el termini per presentar les sol·licituds dels ajuts el proper mes de febrer.

Parlen al vídeo: CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP