Nova defunció per Covid-19 a l'Àrea Bàsica de Salut de la Seu d'Urgell en les darreres hores. Pel que s'eleven a vint les persones que han mort per coronavirus des del mes d'agost a la capital alt urgellenca.
És la primera víctima per covid del que portem d'any a la ciutat, la darrera defunció per coronavirus es va registrar el passat 10 de desembre.
Aquest dilluns, hi ha tan sols un pacient ingressat per sars-cov-2 a la Fundació Sant Hospital. Una xifra insòlita des del mes d'octubre.
El nombre de positius per covid és de 68, a més, hi ha 196 persones aïllades per ser contactes estrets.
Pel que fa als indicadors epidemiològics, l'índex de risc de rebrot a la ciutat ha disminuït en 14 punts respecte diumenge, i se situa a 41. Una tendència contrària ha experimentat la taxa de reproducció de la malaltia que ha augmentat lleugerament, és de 0,91, continua per sota d'1, el límit recomanat.