La Diputació de Lleida té previst iniciar en els propers mesos la segona fase de remodelació de la carretera que connecta Martinet i Lles de Cerdanya. L'actuació ha de permetre ampliar i modernitzar la carretera LV-4036 des del punt on es va acabar la intervenció anterior fins al poble de Travesseres.
D'aquesta manera, es donarà continuïtat al projecte que es va enllestir l'any 2016 en un tram d'aquest vial. En aquella moment, l'actuació va permetre arreglar i ampliar un tram de dos quilòmetres del vial en el seu traçat superior fins a l'entrada de Lles en sentit nord. Gràcies als treballs, el vial va quedar més ampli i amb nou asfalt, que es trobava força deteriorat.
Es tracta d'una carretera d'uns nou quilòmetres, que comunica els pobles del Baridà i que també dóna accés a les estacions de nòrdic de Lles i Aransa.
L'actuació té un pressupost superior al milió d'euros i s'espera que els treballs puguin començar quan acabin els dies més durs de l'hivern. El termini d'execució de les obres és de dos anys, de manera que, durant aquest període, es produiran talls en la circulació.