Aquest dilluns s'ha presentat l'agenda cultural de la Seu d'Urgell per al primer semestre de l'any. El programa inclou disset propostes culturals que es duran a terme amb les mesures de seguretat de la Covid-19.

El cap de cartell és Buhos. El grup de Calafell presenta el treball 'Teràpia col·lectiva' aquest dissabte 30 de gener.

La programació també ofereix espectacles teatrals, música d'artistes locals i quatre exposicions. Els espais escollits són amplis perquè puguin gaudir de les activitats el nombre més gran de persones tot respectant la distància i l'aforament del 50%. I, per participar-hi, cal reserva prèvia.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE SERVEIS CENTRALS I CULTURA - ANDREU CAMPILLO, TÈCNIC CULTURA AJUNTAMENT LA SEU D’URGELL