Aquest dissabte, en les converses de Defensem lo Nostre que està duent a terme PdeCat s’ha comptat amb Maria José Erta, alcaldessa de Vilaller i presidenta del consell comarcal de l’Alta Ribagorça, que anirà de número 4 a la llista de PdeCat per Lleida a les eleccions al Parlament. Maria José Erta i Rosa Pujol, vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, han volgut remarcar la importància de la desestacionalització del turisme.

Àngels Chacon, candidata de PdeCat al Parlament, ha destacat que el turisme és un sector de sectors. D'on depenen moltes petites i mitjanes empreses i molts autònoms i on la desestacionalització és clau.
Marc Solsona, cap de llista per Lleida, ha remarcat que el turisme ha de servir com a lluita contra el despoblament.
Consolidar les terres de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran en un referent del turisme sostenible i familiar del sud de la Unió Europea és un dels objectius essencials del PDeCAT. Una combinació d’un turisme intern familiar i un turisme europeu que busca un compromís clar amb la cura de l'entorn natural.
També s’ha fet una defensa de la necessitat del confinament comarcal tenint en compte les especificitats territorials i aquests dies el sector de la neu.

Parlen al vídeo: ROSA PUJOL, VICEPRESIDENTA PATRONAT TURISME DIPUTACIÓ DE LLEIDA - MARIA JOSÉ ERTA, NÚMERO 4 DE PDECAT PER LLEIDA, ALT PIRINEU I ARAN