Un total de 8 persones de l’Alt Pirineu i Aran aniran a les llistes de Lleida i Girona d’Esquerra República de Catalunya a les properes eleccions al Parlament. Aquest diumenge s’han presentat els candidats.
Antoni Flores, serà el cap de llista d’Esquerra de l’Alt Pirineu i Aran. Concretament va de número 4 a la llista encapçalada per Marta Vilalta. Amb llarg recorregut dins del partit tan en l’àmbit municipal com comarcal. Flores remarca la necessitat d’aconseguir un equilibri territorial real.

Flores també ha fet esment als dèficits d’infraestructures viàries i digitals que dificulten la fixació de població al territori.
L’educació, les oportunitats pels joves, una societat inclusiva, el benestar, el desenvolupament econòmic sostenible de diversos sectors com el turisme, les especificitats territorials i la potenciació patrimonial han estat altres punts clau de la presentació que han fet els diferents candidats pirinencs.
L’acte ha comptat amb la presència dels consellers Bernat Solé i Teresa Jordà i Marta Vilalta, cap de llista a la demarcació de Lleida per Esquerra Republicana.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, CAP DE LLISTA D’ERC A L’ALT PIRINEU I ARAN