En el marc de Converses que està duent a terme PDeCat a través de facebook live, aquest divendres al matí, Marc Solsona, cap de llista del PDeCAT per la demarcació, i Andreu Mas-Colell, exconseller d’Universitats i economia, han remarcat la importància del sector agroalimentari a les Terres de Lleida i el Pirineu i Aran.

Durant la conversa també s’ha destacat que viure en aquestes comarques de Lleida i del Pirineu i Aran és possible però són bàsics diferents aspectes: la sanitat ben distribuïda, una educació uniforme en qualitat, des de la primària fins a la universitària, la fibra òptica arreu, i Marc Solsona ha afegit que es disposi d'una xarxa elèctrica en condicions.

El turisme ha estat també un punt destacat, al començament de la conversa Mas-Colell ha remarcat la importància del turisme de neu ara mateix com un actiu important.

https://www.facebook.com/pdecatlleida

Parlen al vídeo: ANDREU MAS-COLELL, EXCONSELLER - MARC SOLSONA, CAP DE LLISTA PDECAT LLEIDA, PIRINEU I ARAN