L'Ajuntament d'Organyà ha aprovat la licitació de la concessió d'obres al càmping i la piscina municipals. El cost de la reforma és de 385.000 euros. La remodelació anirà a càrrec de la nova empresa gestora de l'equipament. La concessió de la gestió va finalitzar al desembre. El nou contracte tindrà una durada de 25 anys.

Amb la rehabilitació del càmping, s'incrementarà lleugerament el nombre de places que per ara té capacitat per allotjar 233 persones.

El projecte preveu espais per a albergs fixos i semi mòbils, una àrea per a autocaravanes i una zona d'acampada lliure.

A més, la Generalitat a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya destina 60.000 euros a les instal•lacions per a disminuir els consums energètics i garantir l'estanqueïtat i seguretat dels edificis.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D'ORGANYÀ