El CG Puigcerdà jugarà aquest dissabte contra el Jaca a casa dels aragonesos, que ara mateix són cuers. La necessitat de sumar punts per no quedar-se fora dels playoff, fa que el Jaca sigui un equip perillós. Els cerdans, però, lluitaran per mantenir el liderat. Volen guanyar la fase regular i tenir, així, avantatge de pista en els creuaments de semifinals. No serà fàcil, ja que els tres primers classificats els separen pocs punts i qualsevol ensopegada pot ser determinant. El Puigcerdà en té 16, el Txuri 15 i el Barça 14 punts.
En aquest partit hi hauran algunes baixes obligades per lesió i altres per decisió tècnica. Es recuperarà Boronat o Caballero, que no van poder ser a Barcelona en el primer partit de l’any.
Per la seva banda, l'equip femení torna a la competició després d'un mes de descans. Rebrà un rival complicat com és el Quimeras Valdemoro, que ara són quartes. Tot i entrenar de forma regular, les dificultats per ajuntar tota la plantilla del Puigcerdà fa que s’esperi un equip cerdà faltat d’un ritme de competició que si que disposarà el visitant. Amb pràcticament totes les jugadores disponibles, la gestió d’esforços i la combinació de les línies pot ser clau de cara a aconseguir la victòria.
Les cerdanes són segones amb 21 punts i volen continuar en aquesta posició i evitar que el Txuri, tercer amb 18, les avanci. A més, les basques visitaran la pista de Puigcerdà a primers de febrer, en un partit que es preveu com un aperitiu d’una hipotètica semifinal entre els dos conjunts.