Després de fer els deures davant l'equip francès Villeneuve-d'Ascq, i el Namur de Bèlgica, el Cadí La Seu prepara el darrer partit de la fase de grups de l'EuroCup. Les urgellenques s'enfronten amb l'amfitrió el Sepsi. L'equip romanès és el favorit del grup quedar exclòs de participar en la màxima competició europea. Per bé que el conjunt urgellenc és el líder del grup G, i és l'únic equip del grup que ha sumat dues victòries dels dos partits que han jugat. El proper rival del Sedis ha perdut contra les franceses, i s'ha imposat davant el Namur.
Els dos millors equips de cada grup passaran a la següent ronda. Les urgellenques poden ser a vuitens de final si guanyen o si perden només de 3 punts.
El matx es disputarà divendres a les sis de la tarda hora local. Serà el tercer partit que competiran les urgellenques en quatre dies pel format bombolla.