El municipi de Sant Esteve de la Sarga, on hi ha el congost de Mont-Rebei, un dels gran atractius naturals de Catalunya, demana que es compateixi amb altres estaments supramunicipals la responsabilitat de seguretat de l’espai. Actualment el congost es troba tancat per unes esllavissades que van afectar part de la ruta on per passen els visitants.

Actualment s’està treballant en el Pla Director del Congost de Mont-Rebei, que s’espera que estigui finalitzat i es pugui obrir el camí per Setmana Santa. El Pla Director s’està elaborant a través d’un consorci format per les Diputacions d’Osca i Lleida, els ajuntaments de Viacamp, Àger i Sant Esteve de la Sarga, i els consells comarcals de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i la Noguera.
Aquesta demanda es va fer arribar al conseller d’empresa i coneixement, Ramon Tremosa, en la visita que va fer a la comarca del Pallars Jussà.

Parlen al vídeo: JORDI NAVARRA, ALCALDE DE SANT ESTEVE DE LA SARGA