L'organització ha ajornat la 20a Puigcerdà Fons, que havia de celebrar-se el proper 31 de gener a l'estació la Quillana, al Capcir. Les restriccions actuals per frenar la pandèmia i les limitacions de mobilitat per arribar a l'estació, incloent el tancament perimetral de Catalunya, ha obligat al Club Esquí Puigcerdà a prendre aquesta decisió. Tot i això, deixa oberta la possibilitat de trobar nova data per a la cursa aquesta temporada si la situació sanitària i les normes de mobilitat ho permeten.

La cursa compta amb quatre circuits: de 2,5km, 5, 10 i 25 i una categoria familiar. L'any passat es va celebrar a l'estació de la Llosa, també al Capcir, a principis de febrer perquè al gener el temporal Glòria va deixar els circuits impracticables.

En aquella ocasió hi van participar 140 esquiadors de totes les edats, la majoria vinguts de diferents punts de l’Alta i la Baixa Cerdanya però també de la Catalunya Central i el Barcelonès.