L'Aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell ha tancat l'any 2020 amb un increment d'un 34% d'operacions respecte a l'any anterior. Han registrat 1.300 operacions més que el 2019, pel que s'eleven a un total de 5.300 operacions.
El juliol ha estat el mes amb major activitat, període en què es va comptabilitzar 765 operacions. El mes de març, tot coincidint amb l'inici de l'estat d'alarma, es van registrar menys operacions, i n'hi va haver només 167.
L'empresa pública responsable de la instal•lació, AeroportS de Catalunya, ha remarcat la rellevància de l'augment d'activitat el 2020 marcat per les restriccions de mobilitat des del mes de març per la prevenció de la Covid.
A més, el 2020 ha estat un any de bones notícies per l'equipament, perquè ha rebut la validació del sistema GPS. Precisament, les noves tecnologies poden fomentar l'ús de la instal•lació segons ha dit el conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, en la seva visita a l'Alt Urgell.

Tremosa ha estat rebut a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell aquest dijous al matí. Al llarg de la jornada ha visitat diferents empreses del territori i s'ha reunit amb els principals agents econòmics de la zona.

Parlen al vídeo: RAMON TREMOSA, CONSELLER EMPRESA I CONEIXEMENT