Aquest dimecres al vespre, el Pallars Jussà ha celebrat l’acte institucional de dol per les víctimes de la COVID-19 a la comarca on han assistit alcaldes i alcaldesses, la delegació del govern a l’Alt Pirineu i Aran i diversos representants del consell comarcal tan de l’equip de govern com de l’oposició; a més de representants de les 3 residències de gent gran del Pallars Jussà.

L’acte ha començat amb una interpretació musical per part de Lluís Roy, professor de l’escola municipal de música de Tremp. El President del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol i l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, han llegit la “Declaració institucional de dol de les alcaldesses i els alcaldes del Pallars Jussà per les víctimes de la COVID-19” i l’acte ha acabat amb un minut de silenci en homenatge a les víctimes de la pandèmia a la comarca.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ