Segon triomf del Cadí La Seu en el segon partit de la fase de grups en format bombolla de l'EuroCup. El conjunt urgellenc ha superat el Namur de Bèlgica per 51 a 45.
Un partit amb errors per part dels dos equips que venien de disputar feia 24 hores el primer examen de la competició europea. Mala arrancada de les urgellenques, amb un marcador desfavorable de 10 a 17 han tancat el primer quart. Al segon període, el quadre urgellenc han escurçat distàncies, però quan semblava que podien empatar el partit abans del descans, les belgues han anotat. Pel que s'ha aturat el partit 20 a 24.

A la segona meitat, el conjunt urgellenc ha augmentat l'anotació i ha empatat el partit a 26 punts amb actuacions des de sota cistella. Les de la Seu d'Urgell s'han endut el tercer període per 34 a 32. I, ja han anat fins al final per davant al marcador.

Quinn Dornstauder amb onze punts i 10 rebots, ha estat la jugadora més destacada de les urgellenques.
El Cadí La Seu disputarà el tercer i última prova de l'eliminatòria divendres a les sis de la tarda hora local. El rival és el favorit del Grup G, el Sepsi romanès.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU