Malgrat que el passat cap de setmana el risc de rebrot a Cerdanya va arribar a situar-se en 0,51, en les darreres hores aquest ha tornat a créixer, fins a 1,04. Com que supera 1, vol dir que el virus torna a estar en expansió. Pel que fa al risc de rebrot, també ha crescut darrerament, i s'ha passat dels 479 de fa 48h a 761,97 d'aquest dimecres.

Actualment hi ha nou pacients ingressats a l'hospital de Cerdanya. En un comunicat, en centre sanitari ha demanat que no s'abaixi la guàrdia ja que, si ve el nombre d'hospitalitzats per covid ha baixat respecte a principis de mes, quan es va arribar a 19, el màxim fins ara, encara hi ha nous ingressos diaris que d'alguna manera compensen les altes que es van donant. Per exemple, en les últimes 24 hores s'han realitzat 11 tests, dels quals 3 van resultar positius, tot i que només 1 va haver de ser ingressat.

Pel que fa al total de positius acumulats a la comarca, són 1.771.