Victòria treballada del Cadí La Seu en el primer partit de l'EuroCup. Les urgellenques han superat a l'equip francès Villeneuve-d'Ascq per 69 a 71. Un resultat ajustat que reflecteix la igualtat en el joc.
El conjunt de Bernat Canut ha inaugurat el marcador i ha portat la batuta en bona part del primer quart, que s'ha tancat per 21 a 20. Al segon període, s'han invertit els papers i les franceses han anat gairebé sempre per davant. El partit s'ha aturat al descans per 35 a 34.

A la represa, el conjunt francès buscava ampliar l'avantatge, però el Cadí La Seu no s'han quedat enrere. La igualtat seguia, a l'últim quart imprecisions per part dels dos equips i, quan faltaven poc menys de 5 minuts, les urgellenques s'han posat per davant al marcador i no han cedit fins al final.

La pivot Quinn Dornsatuder ha estat la jugadora més valorada del conjunt urgellenc amb vint punts. Pel que fa a l'anotació, ha destacat la base Yurena Díaz amb disset punts.
El quadre urgellenc ha estrenat equipació. Com a detall inclou els noms dels jugadors i tècnics actuals de tots els equips del Sedis Bàsquet.
La fase de grups en format bombolla continua, dimecres a les 3 hora local, El Cadí La Seu afronta el segon partit contra el Namur de Bèlgica.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU