El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ofereix de 6 tallers gratuïts de competències digitals per dur a terme el primer trimestre del 2021. Quatre de les propostes són telemàtiques, i les altres es duran a terme presencialment a l'aire lliure.

Els tallers estan limitats a un màxim de 5 persones. I arrencaran el dia 1 de febrer. Les inscripcions es poden fer el 26 i 27 de gener a través de la web ajuntament de la seu d'Urgell, a l'apartat de tràmits i serveis.

L'any 2020, marcat per l'esclat de la pandèmia, l'espai tecnològic va rebre 2.500 usos. A més, 248 persones van prendre part en les activitats que organitza el centre per apropar les TIC, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació als alt urgellencs i urgellenques.

Durant la pandèmia, el Punt Òmnia ha estat un espai sobretot de suport per poder sol•licitar i tramitar ajuts i gestions personals.

Parlen al vídeo: ESTER COLLADO, DINAMITZADORA DEL PUNT ÒMNIA DE LA SEU