Aquest any s'executarà una reforma integral a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell, amb el que es pretén millorar la sonorització, el sistema de climatització i l'ACCESSIBILITAT. Una actuació que comportarà una redistribució dels espais per tal que sigui més funcional tant per als treballadors com per als usuaris.

La inversió és de 440.000 euros dels quals una part estaran finançats per la Generalitat a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya. La Biblioteca va complir 25 anys el 2020. Amb les restriccions per la pandèmia, la celebració de l'efemèride es va ajornar per aquest any.

Per seguir funcionant, el servei de biblioteca es traslladarà en un nou espai mentre es duguin a terme les obres. Per bé que de moment no es coneix l'emplaçament temporal on s'instal•larà.

Parlen al vídeo: LOURDES ESTEVE, DIRECTORA BIBLIOTECA SANT AGUSTÍ - CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE SERVEIS CENTRALS I CULTURA - LOURDES ESTEVE, DIRECTORA BIBLIOTECA SANT AGUSTÍ