Des de dijous i fins diumenge s’ha celebrat a l’estació d’esquí de Boí Taüll els campionats d'España d'Esquí de Muntanya. L’Open Vall de Boí ha acollit diferents modalitats puntuables on els pallaresos del Club d'Esquí Pobla de Segur han tingut un paper força destacat. El Club d’esquí ha anunciat que els seus esportistes han aconseguit un total de 7 medalles.
A les proves de Relleus, Aina Garreta juntament amb el seu equip de relleus van penjar-se l'or, mentre que Marc Ràdua i el seu equip van aconseguir la medalla de bronze. També Aina Garreta en la categoria U16 i Mariona Flores en la categoria U14 van aconseguir dos medalles de plata.
I en la Cronoescalada de diumenge el CEPS va fer el triplet de podis amb els seus tres representants. Marc Ràdua va quedar en segona posició, Aina Garreta també es va penjar la plata i Mariona Flores es va penjar el bronze.