Des del consell comarcal de l’Alta Ribagorça s’està duent a terme una nova campanya de promoció del sector restauració de proximitat. Sota l’eslògan “Emporta’t l’Alta Ribagorça a casa” es vol incentivar el consum en bars i restaurants de la comarca.

Aquesta campanya forma part de les accions que s’estan posant en marxa dins del Pla de reactivació socioeconòmica de la comarca. Ja en el sector de la restauració fa uns mesos es va promoure la recollida de menjar per emportar als establiments a través d’unes bosses de paper.

El sector serveis és una de les activitats econòmiques més importants de la comarca, i suposa el 70% del total de l'economia. En concret, l'Alta Ribagorça disposa de prop de 70 establiments de restauració.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA