Aquest diumenge, residents i treballadors de la residència Nostra Senyora de Ribera de la Pobla de Segur han rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. Han estat els primers de tot Catalunya a rebre-la. En total s’ha vacunat 59 residents i 21 treballadors i treballadores.
Leocàdia Peña, la primera persona en ser vacunada de l’Alt Pirineu i Aran, ha rebut la segona dosi aquest diumenge, i ho ha fet contenta i amb optimisme.

Des del personal del centre residencial es destaca la importància de vacunar els treballadors i treballadores per poder anar creant immunitat.

Des del centre també es destaca el suport rebut per part dels familiars a l’hora d’aplicar totes les mesures de confinament que reconeixen que han estat dures per totes parts.
Cap dels vacunats en la primera dosi ha tingut malestar durant aquests dies.
Aquest és el primer dels 14 centres residencials de gent gran, discapacitats i salut mental que en la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran rebran la segona dosi de la vacuna en les properes setmanes, igual que ho faran les residències de la resta de regions de tot Catalunya de forma esglaonada.

Parlen al vídeo: LEOCÀDIA PEÑA, RESIDENT - ROSA VILANOVA, DIRECTORA CENTRE RESIDENCIAL