El pati de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell acull fins al 31 de gener l'exposició 'Vinyetes: història del còmic en català'. Es tracta d’un breu recorregut per l'evolució del còmic creat en llengua catalana. I, a més, inclou les principals activitats i tendències actuals.
Si recullen els personatges més coneguts del còmic en català, com ara Ot el Bruixot. I d’altres que han guanyat una gran popularitat gràcies a les seves adaptacions al català, com són Bola de Drac, Els Barrufets, i el Tïntín.
La mostra reivindica el valor de l'escola catalana del còmic, amb un estil propi, davant de les referències internacionals com són l’escola japonesa, la nord-amerciana o la francobelga.
L’exposició compta amb el suport de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consorci de Normalització Lingüística, el Departament de Cultura de la Generalitat. Com també, l'Ajuntament de Barcelona i el sistema de Biblioteques Públiques de Catalunya.