La Confraria de Sant Antoni Abat de la Seu d’Urgell celebrarà aquest diumenge, 17 de gener, la festivitat del seu patró. Enguany, la programació serà de mínims i adaptats a l'actual situació sanitària. Pel que no hi haurà la centenària Calderada, ni tampoc els Tres Tombs.

La missa solemne a la Catedral de Santa Maria d’Urgell serà a dos quarts de dotze del migdia, amb la benedicció i el repartiment del tradicional panet de Sant Antoni. I, finalitzarà amb la benedicció dels animals a la plaça dels Oms. A més a més, de manera excepcional, la Confraria també repartirà el panet beneït a les misses de les 9 del matí i de la una del migdia, per facilitar així que no hi hagi aglomeracions de gent. 
Així mateix, la Germandat de Sant Sebastià no dura a terme enguany els tradicionals actes commemoratius de la festa patronal de la Seu d'Urgell. L'únic acte que es mantindrà del programa habitual és el solemne ofici, que tindrà lloc dimecres dia 20, a les 11 del matí a la Catedral. En aquesta edició no es repartiran els tradicionals panets beneïts.

Quan les normatives d’acord amb la situació sanitària ho permetin, la Germandat programarà les activitats que sigui possible realitzar.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE SERVEIS CENTRALS I CULTURA