Jaume Betriu ha obtingut la 12ª posició final al Dakar 2021 en la modalitat de motos. Amb aquesta plaça, el pilot de Coll de Nargó ha estat el millor català en aquesta categoria. Betriu ha escalat dues posicions respecte al resultat de la passada edició, l'any del seu debut.
A la classificació, el pilot nargoní ha fet un temps total de 50h35min30s, a poc més de tres hores del vencedor. El millor registre de Betriu l'ha aconseguit a la darrera etapa, aquest divendres, amb el novè lloc. El guanyador de les dues rodes ha estat l'argentí Kevin Benavides.
Laia Sanz ha acabat en 17è lloc i culmina el seu 11è raid consecutiu.
Pel que fa a la categoria de cotxes, el pilot d'Oliana, Isidre Esteve juntament amb Txemma Villalobos, han completat el Dakar a la 28a posició en 54 hores, 51 minuts i 18 segons. Per recórrer les 12 etapes de la prova, han necessitat 10 hores més que els campions, els francesos Stéphane Peterhansel I Edouard Boulanger.