El Cadí La Seu ha reprès aquest divendres a la tarda els entrenaments després que tota la plantilla hagi donat negatiu als tests PCR. Jugadores i cos tècnic es van sotmetre a una nova prova en detectar-se tres positius de covid-19 entre les jugadores de l'anterior rival. En conseqüència, les alt urgellenques es van haver d'aïllar i es va ajornar el partit de dimecres que havia d'enfrontar el primer equip del Sedis Bàsquet i el Perfumerías Avenida. El club urgellenc creu que els van amagar positius del València Bàsquet en el partit de dissabte passat. La jugadora del València Cristina Oubiña va ser baixa, però expliquen que ningú els va dir que era per positiu. El Cadí assenyala que el club valencià i la federació espanyola de Bàsquet van ocultar el cas.

Superat l'episodi sanitari, el Cadí la Seu ja prepara la participació a l'EuroCup Women. Serà el segon any consecutiu que competiran a Europa.

El conjunt de Bernat Canut viatjarà les pròximes hores cap a Romania, on disputarà tres partits en quatre dies d'acord amb el format bombolla.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - YURENA DÍAZ, JUGADORA CADÍ LA SEU - BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU