El conseller d’empresa i coneixement, Ramon Tremosa, ha visitat aquest dimecres l’estació d’esquí de Boí-Taüll, on ha comentat que estaria d’acord amb una flexibilització de les mesures de dilluns a divendres, si la situació sanitària ho permet, per fer viable el que queda de temporada en aquests equipaments hivernals.

En aquest sentit, ha assegurat entendre la demanda de confinament comarcal enlloc de municipal en zones com l’Alta Ribagorça, però ha reiterat que són decisions de Procicat i que es prenen segons l’evolució sanitària. La qual espera que abans de finals de mes permeti relaxar aquests mesures.
Des de l’estació gestionada des de la tardor passada per Ferrocarrils de la Generalitat, Tremosa també ha reconegut els esforços que han fet els complexos d’esquí per adaptar-se a les mesures per evitar la propagació de la pandèmia.

Pel que fa a les línies de subvencions per tal de minimitzar l’impacte que la pandèmia està tenint en molts sectors, ha remarcat que en funció de l’allargament de les mesures es decidirà si cal implementar més ajudes.

Parlen al vídeo: RAMON TREMOSA, CONSELLER D’EMPRESA I CONEIXEMENT