Els veïns i veïnes de Prats i Sansor ja poden fer ús del nou local social que ha obert al centre del poble. L'ajuntament va decidir rehabilitar l'antiga escola, situada als baixos de l'edifici consistorial, per situar-hi un nou equipament social molt esperat al municipi. L'espai té dos nivells: un amb un petit bar i botiga de productes de primera necessitat i una zona per a activitats socials i culturals, amb ordinadors i sala de lectura.

Amb només poques setmanes d'obertura, el nou equipament ja s'ha convertit en un punt de trobada per als veïns i veïnes de totes les edats.

Així, doncs, amb la botigueta de productes de primera necessitat, els veïns i veïnes no s'han de desplaçar a altres poblacions properes per comprar, com passava fins ara.

L'equip de govern ha confiat la gestió de l'espai a través d'un contracte a una persona responsable, que també s'encarregarà de la seva dinamització. Quan la situació de la pandèmia ho permeti, s'hi organitzaran tallers de memòria, pilates o tallers d'art. A més, també és un aparador per als artistes i creadors locals.

El projecte de remodelació ha tingut un cost de 23.000 euros, finançats per l'ajuntament.

Parlen al vídeo: XAVI PICAS, ALCALDE DE PRATS I SANSOR - LYDIA PÉREZ, RESPONSABLE LOCAL SOCIAL I BOTIGA