L'Agència de l'habitatge de Catalunya ha lliurat la gestió de dos pisos per al lloguer social a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. D'aquesta manera, s'amplia a cinc el nombre d'habitatges que ha cedit l'agència al municipi. Aquest dimecres al migdia s'ha signat l'acord entre ambdues parts. I s'ha fet entrega de les claus dels pisos.
Aquests pisos van adreçats a persones que es troben en situació vulnerable a la ciutat. Entre les possibles destinataris hi ha la família que ocupava un habitatge que es va incedniar la setmana passada.

La voluntat de l'equip de govern és incrementar el nombre pisos de lloguer social per cobrir la demanda. A hores d'ara, la ciutat disposa de set pisos de lloguer social, cinc titularitat pública i dos de propietat privada.

Segons han informat des del consistori, es requeririen com a mínim set pisos de lloguer social per reubicar les famílies okupes amb fills de la plaça Europa.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL