La Fundació Hospital de Puigcerdà, que gestiona el Centre d'Atenció Primària, ha ampliat recentment la seva plantilla de personal sanitari per tal de donar un millor servei als usuaris. Segons han explicat des de la fundació, el CAP incorpora a la plantilla una nova infermera que permetrà treballar amb Unitats Bàsiques Assistencials (UBA). Aquestes unitats bàsiques estaran integrades per un metge i un infermer. D'aquesta manera es reduirà el nombre de pacients assignats a infermeria amb la intenció de 'millorar la qualitat i l'accessibilitat en l'atenció sanitària a la població'.
Així, doncs, el CAP de Puigcerdà, situat a la plaça Santa Maria i on s'atenen usuaris de tota la comarca, tindrà a partir d'ara cinc Unitats Bàsiques Assistencials.
Els pacients podran conèixer la reorganització i els canvis d'assignació d'infermeria que els afecti directament a través de la web de l'ens o de l'aplicació la Meva Salut.