El consell comarcal del Pallars Jussà ha posat en marxa una campanya de promoció turística durant aquest hivern. Es tracta de la retolació de diferents vagons dels trens de Ferrocarrils de la Generalitat de les línies que circulen a l’entorn de Barcelona amb imatges de diversos atractius turístics del Pallars Jussà per donar a conèixer al públic de proximitat l’oferta de turisme i oci a la zona.
La promoció s’ha realitzat en col•laboració amb l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic, que agrupa un centenar d’empreses turístiques, amb el lema “Vine al Pallars, viu el Jussà”. I també es dona visibilitat al Geoparc Mundial UNESCO Orígens i la marca Starlight que destaca la qualitat excepcional del cel fosc.
Una campanya molt d’acord amb l’aposta de turisme sostenible i accessible amb tren que es treballa des del Pallars Jussà.