L'Ajuntament peramolí millorarà el paviment d'un dels eixos principals del nucli de Peramola. L'actuació es realitzarà al carrer Frederic Ribó. El pressupost d'execució és de 60.300 euros. L'any 2019 ja es va reformar un primer tram del vial entre la plaça Josep Roca i la cruïlla amb el carrer Sant Miquel.

La Generalitat de Catalunya finançarà els treballs a través del PUSOC, el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. La partida per la millora de la via inclou també la remodelació, ja executada, de l’edifici de l’escola. El govern aporta 72.000 per ambdues obres. Aquest és un dels quatre projectes del municipi de Peramola aprovats pel PUOSC 2020-2024 amb l’objectiu de cooperar en el finançament de les obres i els serveis de competència municipal en nuclis urbans de població reduïda.

El consistori va donar llum verda al projecte de l’obra de la via en la darrera sessió plenària. I, està previst que els treballs comencin al mes de març.

Parlen al vídeo: GEMMA ORRIT, ALCALDESSA DE PERAMOLA