A l'Àrea Bàsica de Salut de la Seu d'Urgell hi ha detectats, aquest dimarts, 97 casos positius de coronavirus, cinc dels quals ingressats a la Fundació Sant Hospital. També hi ha 148 contactes directes confinats. Els professionals del centre hospitalari expliquen que ho tenen tot a p.

La Fundació Sant Hospital manté les limitacions pel que fa a visites externes. Per això, l'equip assistencial es posa en contacte telefònic amb el referent de cada ingressat, per informar de l'evolució del pacient.

Els índexs epidemiològics han experimentat una tendència a l'alça a la capital alt urgellenca en les últimes 24 hores. Aquest dimarts el risc de rebrot es troba per sobre dels 760 punts, ha augmentat 346 punts. També ha incrementat la velocitat de reproducció del virus. Dilluns era de 0,87, aquest dimarts d'1,39 pel que supera el límit recomanat.
Per la seva banda, els indicadors comarcals, presenten una lleugera millora. Aquest dimarts el risc de rebrot és de 658 punts i la transmissió de la malaltia d'1,08 punts.

Parlen al vídeo: VLADIMIR LAZO, DIRECTOR ASSISTENCIAL FUNDACIÓ SANT HOSPITAL LA SEU D'URGELL - MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES