L'equip sènior masculí del CG Puigcerdà ha sumat aquest dissabte una nova victòria a casa del Barça. Ho ha fet als penals, després d'un frec a frec molt ajustat que va acabar amb un 3-4. D'aquesta manera, els cerdans continuen liderant la competició.
El primer període va estar marcat per les expulsions d’un Puigcerdà que havia de defensar amb un home menys durant masses minuts. Tot i això, Gómez va interceptar una passada i va aconseguir encetar el marcador. L'alegria va durar poc, perquè poc després els blaugranes van anotar el seu primer gol. Just abans de finalitzar el primer temps, el Barça va tornar a anotar i capgirar, així, el lluminós.
Només començar el segon període, l’sniper de Llívia Granell va fer un tir des de mitja zona atacant que va arribar al fons de la porteria. El Puigcerdà va tenir tot aquest segon període per posar-se per davant però la defensa blaugrana va fer la seva feina per impedir-ho.
En el darrer tram del partit, amb tot per decidir, el Barça va aconseguir el 3-2 però, sense desanimar-se, els grocs i negres van reaccionar i Paul va recollir una passada de Morer i amb un bon moviment va empatar el partit a 3, forçant la pròrroga.
Però en el temps afegit cap dels dos equips va aconseguir batre el porter contrari així que es va arribar a la tanda de penals. El Barça va canviar de porter però no va poder evitar els gols de Prokop i Muñoz, que al final van ser els que van determinar la victòria i que l’altre punt anés cap a Cerdanya.
Amb la victòria i els dos punts aconseguits a Can Barça, el Puigcerdà consolida la seva primera posició amb 16 punts, seguit del Txuri Urdin i els blaugranes, amb un partit menys.