La nevada que va començar la matinada de divendres a dissabte ha deixat gruixos de neu molt considerables en comarques com el Pallars Jussà i en poblacions on les nevades acostumen a ser anecdòtiques com Tremp. La capital del Pallars Jussà diumenge acumulava fins a 31 centímetres de neu i la intensitat de la nevada i la durada feia molts anys que no es veia.
Al Pallars Jussà ha quedat suspès el transport escolar, mentre que a altres comarques pirinenques com l’Alta Ribagorça aquest dilluns han funcionat totes les línies sense incidències.
Durant tot el cap de setmana les màquines llevaneus han treballat per netejar carrers. Tasca on s’han sumat veïns i veïnes per treure la neu acumulada a les voreres i a les entrades de les cases. També es va tancar l’accés al parc del Pinell de Tremp per perill de caiguda de branques dels arbres pel pes acumulat i s’ha suspès el mercat setmanal d’aquest dilluns.
Els Bombers han hagut de fer algunes sortides i han informat que han treballat per retirar les grans acumulacions de neu de la teulada d'una granja a Isona. De fet, una part ja havia cedit. I a la C-13, al municipi de Castell de Mur, el pes de la neu ha fet que un arbre caigués i atrapés a un cotxe, sense ferits.
El subministrament elèctric i telefònic també ha sofert talls en alguns municipis.