Novament el primer equip del Sedis Bàsquet ha ofert una bona versió fora de casa, en la jornada 20 de la lliga a la pista del València. El Cadí la Seu ha posat contra les cordes el segon classificat. Tot i el bon treball, les urgellenques no han obtingut una recompensa en forma de victòria. Pel que han encaixat la dotzena derrota a la lliga.

Les visitants s'han endut el primer parcial per 4 punts, i el partit s'ha aturat al descans amb un avantatge de 2 punts per al València. La igualtat s'ha mantingut al tercer període. En el desenllaç, les urgellenques s'han bloquejat en atac. I el resultat ha estat de 61 a 53. Queralt Casas, amb 19 punts ha liderat la victòria taronja.

Irati Etxarri ha estat la jugadora més destacada de l'equip urgellenc amb 17 punts de valoració. L'aler ha anotat 10 punts i ha capturat 8 rebots.
El tècnic urgellenc, Bernat Canut, s’ha lamentat de les decisions arbitrals del tram final de partit.

Dimecres el Cadí LA Seu competirà al Palau contra el líder invicte, el Perfumerías Avenida. Serà l'últim partit del conjunt urgellenc abans de viatjar a Romania per jugar l'EuroCup.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU