Compromís per la Seu reitera la necessitat d'actuar en matèria d'habitatge. El grup de l'oposició insta a l'equip de govern a revertir la situació de pisos ocupats entorn de la plaça d'Europa. Així com mesures per impedir que hi hagi més ocupacions.

Junts i Esquerra assenyalen que el possible desallotjament dels pisos ocupats depèn del jutjat competent.

Compromís torna a posar accent a la qüestió després que dilluns 4 de gener es declarés un incendi en un pis ocupat de la Seu.

L'equip de govern ha explicat que s'han fet gestions per evitar que es pugui produir una sobrecàrrega de la línia i evitar un nou accident.

L'ocupació és un dels problemes que s'han derivat de la falta d'habitatge públic a la ciutat segons ha subratllat Compromís. Els pressupostos de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell inclouen una partida de 500.000 euros per crear habitatge social a la capital alt urgellenca.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, REGIDOR COMPROMÍS X LA SEU - MARIAN LAMOLLA, TINENT D’ALCALDE D’ATENCIÓ A LES PERSONES