Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l'Esquí Nòrdic han renovat el conveni de col·laboració per promocionar la pràctica de l'esquí de fons i modernitzar les set estacions.
L'acord comporta una inversió de 300.000 euros, i és la continuació del que ja es va signar l'any passat. Els diners es reparteixen de forma equitativa entre les set estacions de Tot Nòrdic, per millorar i renovar les infraestructures i els serveis.

Els diners permetran també cobrir les despeses sobrevingudes de les estacions per l'adequació dels espais d'acord amb la normativa de seguretat de la Covid.

Aquest conveni s'emmarca dins el conjunt d'accions previstes al Grup de Treball de les Estacions d'Esquí Nòrdic. La comissió es va crear en el marc de la Taula Estratègica de les Estacions de Muntanya per analitzar la situació i els reptes de futur del sector en el context de les polítiques actuals.
Val a dir que davant el confinament permimetral de la Cerdanya, les estacions d’esquí nòrdic de LLes i Aransa estan tancades al públic fins a nou avís. Per la seva banda, Guils Fontanera manté oberta l'àrea de raquetes.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, PRESIDENT MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS PER A LA PROMOCIÓ DE L'ESQUÍ NÒRDIC