Dins del pla de dinamització comercial liderat per l’Ajuntament de Tremp en coordinació amb altres ajuntaments del territori, s’està duent a terme una nova acció de sensibilització per la compra del comerç local. Concretament es vol incidir en evitar l’evasió de despesa cap a altres destinacions de compra dels treballadors del sector públic del Pallars Jussà i conèixer les expectatives d’aquest col·lectiu respecte al comerç local a través d’una enquesta.

La idea és esbrinar les tendències i demandes de consum per poder fer una campanya que en capti l’interès. Des del programa de dinamització comercial ja s’ha fet conscienciació de la importància del comerç local als centres educatius i ara es vol incidir en altres sectors.

L’enquesta es pot contestar online de forma molt àgil i es demana per aspectes com tipus d’establiments on es compra, motivacions per comprar o no al municipi on es treballa o factors que influeixen a l’hora d’escollir un lloc o modalitat de compra.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, regidora promoció local Tremp