L'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan Enric Vives, ha ofert la tradicional Recepció de Nadal al Palau Episcopal aquest dimecres al migdia. Ara bé, amb la restricció del nombre de convidats a causa de la pandèmia de la covid-19. Per això, hi han assistit els principals representants de les institucions andorranes i alguns organismes sense acompanyants. I, l'ús de la mascareta ha estat obligatori.
En el parlament, el copríncep ha apel·lat a la solidaritat en benefici de la humanitat en aquest context de crisi provocat per la pandèmia.

També, ha convidat a mirar el futur amb esperança, malgrat les incerteses.

I, en aquest sentit a partir d'un fragment del llibre del profeta d'Isaïes, ha fet referència la figura de Jesús, com a font de llum.

El copríncep a més ha tingut un record a dues figures importants del principat que han mort recentment, el copríncep francès i president de la república, Vaelery Giscard i el primer cap de govern d'Andorra, Òscar Ribas.

Parlen al vídeo: JOAN ENRIC VIVES, ARQUEBISBE D’URGELL