Unes 150 persones s’han manifestat aquest dimarts a la tarda a Taüll, davant l’església romànica de Sant Climent en protesta contra la mesura de franges horàries establertes en hostaleria pel govern en el marc de les accions per frenar la propagació de Covid-19. A través de la plataforma SOS Alta Ribagorça, el sector de l’hostaleria de la comarca ha posat de manifest que les mesures s’han d’adaptar a la realitat territorial. Les franges horàries estipulades fan que no es pugui atendre els visitants del territori, ja que al matí les temperatures són molt baixes i al migdia, quan els locals s’omplen d’esquiadors que venen de passar la jornada a l’estació d’esquí, és l’horari que els fan tancar. El sector rep el recolzament del consell d’alcaldes que també va emetre un comunicat on fa notori el seu desacord amb les mesures i tem per la viabilitat de molts establiments.