En el ple celebrat dimarts al vespre, el consell comarcal del Pallars Jussà ha aprovat un pressupost de prop de 14 milions d’euros. Des de l’equip de govern es destaca l’augment del 32% en la partida d’inversions respecte enguany, amb una xifra total de 4, 36 milions d’euros.

Pel que fa al grup de Candidatura de Progrés, s’han abstingut a la votació ja que consideren que no han pogut participar en la confecció del pressupost i el temps per estudiar-lo ha estat molt escàs.

El pressupost també inclou la dotació econòmica per a la gestió dels diferents serveis prestats pel Consell Comarcal; entre els que hi ha el transport i menjadors escolars, serveis socials i d’atenció a les persones, depuradores i residus, dinamització econòmica, joves i ocupació, turisme i els serveis tècnics i d’atenció als ajuntaments entre altres.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - JAUME CATALÁN, PORTAVEU DE CANDIDATURA DE PROGRÉS