L'ajuntament de Puigcerdà no organitzarà enguany la tradicional cavalcada de Reis pels carrers del nucli urbà. Degut a la situació sanitària, no es permeten actes multitudinaris com aquest. Tot i això, Ses Majestats visitaran els nens i les nenes de Puigcerdà el proper 5 de gener, en un acte estàtic que tindrà lloc a la plaça del Call. Els infants han de demanar cita prèvia a la web del consistori. D'aquesta manera es volen evitar aglomeracions i controlar l'aforament.

Els infants podran entregar les seves cartes i rebran un petit obsequi. També s'ha previst una zona on fer-se una fotografia, ja que enguany no es podrà fer a la falda de Ses Majestats.

A banda de la visita dels Reis, Puigcerdà organitza per festes dos activitats més. Un és el caga tió d'aquest dijous 24 de desembre, que també es farà a les cinc de la tarda a la plaça del Call. L'altre és novetat. Es tracta del campament del patge Fumera.

Es recomana que els infants participin a les activitats acompanyats només d'una persona adulta.

Des de l'ajuntament han remarcat que aquestes són les propostes per als propers dies, sempre i quan el PROCICAT i la Generalitat permetin dur-les a terme. També han aprofitat per agrair la implicació de la nova Comissió de Festes de Puigcerdà.

Aquestes imatges pertanyen al vídeo que el consistori ha difús per explicar com aconseguir els tiquets per veure els Reis. Tota la informació també es pot trobar a la web de l'ajuntament.

Pel que fa al concert de Cap d'Any del Casino Ceretà, finalment el consistori ha fet marxa enrere i l'ha suspès.

Parlen al vídeo: ÀLEX RUBIO, REGIDOR CULTURA I FESTES PUIGCERDÀ