L’empresa PYRENEEBIKES S.L. ha estat la guanyadora del premi jove emprenedor 2020 de l’Alta Ribagorça. Enguany s’han presentat a la convocatòria 4 projectes, i tots han rebut un reconeixement per l’esforç i l’aposta per tirar endavant els seus negocis a la comarca.

L’Albert ha comentat que tenen molt client de països europeus que busquen rutes noves i veuen el Pirineu com una molt bona opció.
El primer premi està dotat en 1000 euros, el segon, que ha estat per Intrèpid Kayaks en 700 euros, el tercer en 500 euros i ha estat per la Taverneta après-ski i el reconeixement, valorat en 200 euros per Meraki, servei de quiromassatge i reflexologia podal.
Per les circumstàncies actuals, ha estat una celebració íntima, sense públic i amb totes les mesures de seguretat.

Cada any s’aprofita la celebració per fer la distinció a la dona treballadora, homenatge que enguany s’ha ajornat fins l’any que ve per la pandèmia. El que sí que s’ha atorgat també és el premi a l’alumne guanyador del primer concurs solidari de postals de Nadal. Els participants van fer una donació amb l’entrega de la postal que es destina al fons per la Marató de TV3.

Parlen al vídeo: ALBERT ARIÑO, PYRENEEBIKES S.L. - MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA