Aquest dimarts s’ha presentat la temporada de neu al Pirineu Occidental de la mà de diferents representants de les estacions d’esquí de la zona, l’Associació catalana d’estacions d’esquí i activitats de muntanya, l’Agència catalana de turisme i la Diputació de Lleida. Malgrat ser una temporada atípica, s’ha volgut posar molt èmfasi en la gran capacitat del sector per innovar i adaptar-se a la situació de pandèmia actual per tal d’oferir els serveis amb totes les garanties de seguretat.

També des de l’Associació catalana d’estacions d’esquí i activitats de muntanya s’ha volgut remarcar que la temporada passada, tot i haver de tancar abans, no va ser dolenta.
Des de Diputació de Lleida i el Patronat de turisme s’ha volgut posar molt èmfasi però en les campanyes de promoció de territori de la demarcació a l’hivern.

Tot i la incertesa de la temporada, s’espera des de les estacions que l’afluència de visitants ajudi a tirar-la endavant i que les millores implementades en tots els complexos siguin un atractiu més.

Parlen al vídeo: GEMMA TOST, RESPONSABLE COMERCIAL ESPOT I PORT AINÉ - ANDREU VELILLA, DEPARTAMENT COMERCIAL DE BOÍ TAÜLL - JOAN TALARN, PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA