El mercat de Nadal i les activitats en benefici de la Marató de TV3 han centrat el tercer cap de setmana de la programació El Món màgic de les Muntanyes, Finalment, les parades s'han pogut treure al carrer després que es publiqués la normativa específica per a l'organització de mercats de Nadal a Catalunya. La proposta ha comptat amb una quinzena de parades d'artesania del Pirineu i ha tingut bona acollida per part de la ciutadania.
Entre la diversitat d'activitats de la programació nadalenca s'ha realitzat el taller de gnomònica. A la sessió s'han aportat coneixements d'aquesta ciència que estudia el moviment aparent del sol per mesurar el temps.

La proposta s'ha dut a terme al parc del Segre, on recentment s'ha restaurat el rellotge de sol.

Aquest dissabte també s'ha encetat l'escape room city la Seu, una activitat que es pot fer fins al 4 de gener pels carrers del centre històric de la ciutat urgellenca.

Parlen al vídeo: JOAN VÁZQUEZ, COFUNDADOR DE PYRENNE