El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha donat llum verda a crear una comissió de valoració de la gestió del brot de Covid a la residència privada llar de Sant Josep. En formarien part els responsables de salut i els grups municipals del consistori urgellenc.

la qüestió la posada sobre la taula la CUP arran del brot de Covid detectat al centre residencial, que ha provocat la mort nou residents. Per bé que el grup cupaire demanava INICIALMENT una comissió d'investigació.

En aquest mateix ple, s'ha aprovat una modificació de crèdit., a la qual s’inclou una aportació de 8.000 euros a la llar de Sant Josep per a l'adquisició 'equips de protecció i per a la contractació de personal addicional per fer front al coronavirus. val a dir que la residència ja torna a ser centre verd després de superar el brot.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES - BERNAT LAVAQUIOL, REGIDOR DE LA CUP LA SEU